€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Weekend Zeeland

In Zeeland moet je zijn om een weekend natuur op te gaan snuiven aan het strand. Je haren die wapperen in de wind, de kinderen en de hond die achter je hollen in het strand. Kom tot rust in de mooie provincie Zeeland tijdens een weekend vol avontuur, zee en strand.

Wondermooie natuur ontdekken in Zeeland

Zeeland is uniek en barst van de natuur en mogelijkheden. Als we Zeeland in enkele kernwoorden zouden moeten samenvatten, zouden de volgende uit de bus vallen: natuur, strand, sport en belevenissen. 

Allereerst is de natuur niet te missen. Zeeland heeft een kustlijn van meer dan 600 kilometer. Er zijn contrastrijke gebieden die van Zeeland een bijzondere vakantieplaats maken. Je kan de natuur ontdekken te voet of met de fiets. 


Zoals gezegd kan je hier ook leuk sporten. Een greep uit het aanbod: hardlopen, paardrijden, wandelen en golfen. Dit alles in een unieke omgeving en met de constante Zeeuwse zeelucht. Op de Scharendijke kan je zelfs gaan wrakduiken. Een mooi moment om de onderwaterwereld van Zeeland te verkennen.

Uiteraard moet je in Zeeland zijn om veel watersporten te beoefenen. De wind zit er bijna altijd precies goed om op het water te kunnen genieten van watersport. Je kan in vele gebieden heerlijke activiteiten doen, zoals kitesurfen, waterskiën, wakeboarden of kajakken. 


Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Ga zelf zeker op zoek naar wat er nog allemaal te beleven valt, je zult versteld staan!

Natuurliefhebbers en dierenkenners zullen dan weer graag naar de vogelboulevard gaan. Je kan er ontelbaar veel vogels zien. De natuur verder ontdekken in Zeeland hoef je zeker niet alleen te doen. Je kan de hulp van een gids inschakelen. Je krijgt er alles te weten over planten en dieren die je onderweg tegenkomt. 


Wanneer je er graag een dagje op uit wilt, maar wel in de buurt van Zeeland wilt blijven, kan je een uitstap maken naar Fort Rammekens. Je kan er heel als uitje met de familie of zelf als bedrijfsuitje. Heel multifunctioneel dus. Het Fort is het oudste zeefort van West-Europa en daarmee een echte bezienswaardigheid in Zeeland. 

Als je ervoor gekozen hebt om Zeeland met de fiets te leren kennen, kan je een stop maken in een van de vele fietscafés. Ze zijn duidelijk herkenbaar door een speciaal ontworpen gevelbord. Heel fijn als je een fietsknooppuntenroute volgt en eens een korte stop wilt inlassen.


Een andere place to be is het Zoommeer in het oosten van Zeeland. Het meer ligt in het zuiden van het eiland Tholen en ten westen van Bergen op Zoom. Zoals je dat in Nederland kan verwachten is dit een heel uitgestrekt meer met prachtige fauna en flora. De moeite waard om eens langs te gaan.

Tot slot noemen we nog het Grevelingenmeer en het Nationaal Park Oosterschelde, waar je af en toe al eens een zeehond zal kunnen spotten. Sowieso iets leuks om met de kinderen te doen.

Familieweekend Zeeland
Familieweekend Zeeuwse Zee
Weekend koppel zee in Zeeland
Familie fietsweekend in Zeeland

Van de natuur naar knotsgekke activiteiten in Port Zélande

Je kan uiteraard ook naar Center Parcs Port Zélande gaan om je tripje in Zeeland verder te zetten. Je bent er op de juiste plek voor een dagje of een weekend. Een onvergetelijke ervaring en overnachting zal het zeker zijn!
alt

Center Parcs Port Zélande

Port Zélande ligt in Zeeland, de provincie die bekend is voor haar waterwerken. Het vakantiepark ligt totaal niet ver van het Grevelingenmeer. En ook niet ver van het Noordzeestrand. Je ziet het, natuur en water speelt nog altijd een belangrijke rol in Zeeland. Kom van dat alles genieten in Port Zélande met je kroost of partner! 

Vakantiepark Port Zélande is bovendien vooral een paradijs voor watersporters en strandliefhebbers. We nemen je mee in enkele too flemish ‘activiteiten op het water’. 


Je kan onder meer een introductiecursus windsurfen volgen. Van ervaren instructeurs leer je de basisvaardigheden. Als je al enige ervaring hebt, kan je een cursus voor gevorderden volgen. Je hebt hiervoor nodig: zwemkleding, een handdoek en waterschoenen. 

Ook heel leuk is het strandzeilen. Dit kan je doen met het hele gezin. Huur een karretje met een zeil en houd een wedstrijdje op het strand! Een leuke activiteit voor snelheidsduivels en mensen die graag veel tijd doorbrengen op het strand. Een actieve bezigheid op het strand tijdens je weekendje in Zeeland!


Omdat wij vermoeden dat je na al die activiteiten uitgeput (maar voldaan) zult zijn, hebben wij gedacht aan aangepaste accommodaties in ons park, wij vinden dat de totaalbeleving belangrijk is. Zowel onze activiteiten als onze vakantiehuizen zijn om in te lijsten. Ontdek snel ons aanbod.

Zoals steeds bieden wij cottages aan (Comfort, Premium en VIP) om vakantiehuizen op maat te verzekeren en … lodgetenten! Dit zijn luxetenten die gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Je krijgt er een privéveranda met loungemeubilair en een barbecue bovenop.


Een dagje in Port Zélande kan eveneens wonderen doen. Je kan hier dan ontspannen, relaxen of juist heel veel nieuwe dingen ontdekken. Als dagbezoeker kan je alle activiteiten boeken die je zou boeken als je een weekend naar hier zou komen. Je bent welkom voor een lekker hapje eten, een namiddagje shoppen of om een familiefeest of bedrijfsfeest te houden. Alles is mogelijk!
Zie meer