€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Weekend Rotterdam

Wie besluit om een weekend Rotterdam met het gezin te beleven, zal tijd te kort komen om alles te zien! Er is zoveel te doen. Zoveel te beleven en te ontdekken. Maak er een prachtig weekend van in Rotterdam.

De stad Rotterdam in een notendop

Je hebt er zo lang naar uitgekeken. En dan is het eindelijk zover. Je langverwachte trip naar Rotterdam. Je wilt alles natuurlijk zo goed mogelijk voorbereiden. Voorbereiding is key. Je hebt tenslotte maar een weekend. Wij geven je graag de beste tips voor de stad. De must-sees en to do’s in Rotterdam, de op een na grootste stad van Nederland.

Er is voor iedereen wat wils. Ga je met vrienden of collega’s? Dan zit er voor iedereen iets leuks in. Ga je met je gezin en kleine kinderen? Wees maar zeker dat iedereen zijn gading zal vinden. Zelfs een solotrip is mogelijk. Kom het ontdekken!

We gaan even terug in de tijd. Rotterdam werd gebombardeerd tijdens de oorlog. De stad werd daarna gelukkig heropgebouwd. En hoe! Er is zoveel te doen. 

De stad is rijker en mooier dan ooit. Er zijn musea, kunstgalerijen, markthallen, unieke gebouwen, echt toffe evenementen voor alle leeftijdscategorieën en ga zo maar door.

Start je weekend in de markthallen. Bij een bezoek aan de hallen zal je alvast niet omkomen van de honger. Er is een heleboel lekkers om te proeven. Bovendien hebben de hallen een indrukwekkende architectuur. 

Ook een prachtig staaltje van architectuur: de Rotterdamse Kubuswoningen. Ze werden ontworpen voor Piet Blom. Ze zijn kleurrijk, uniek, kunstzinnig, fijn en leuk om met kinderen te bekijken.

Ga van de ene must-see naar de andere onvergetelijke bezienswaardigheid in Rotterdam. Andere tip: de Euromast. Zeker als je voor het eerst naar Rotterdam komt, moet je dit gezien hebben. Je hebt er een fantastisch uitzicht over de stad. En nu je er toch bent, kan je er ook blijven eten! 

Wie Rotterdam zegt, zegt Nederland. Wie Nederland zegt, zegt water. Je kan er niet omheen. De geschiedenis van het water is in de stad dan ook altijd aanwezig. Plan een bezoek aan het Maritiem Museum. Of neem je kinderen mee op een geweldig wateravontuur in de Kids Marina. 

Na een lekkere thee met een typisch Rotterdams ‘Maasstroompje’ erbij, kan je er weer tegenaan. Op naar de volgende stop. De Erasmusbrug. Dit is de tweede brug over de Nieuwe Maas in het centrum van de stad. Wat maakt de brug zo bijzonder? 

De brug heeft de vorm van een zwaan. Ze verbindt de twee verschillende delen van de stad met elkaar. De moeite waard.

Weekend Rotterdam
Activiteiten Port Zélande
Rotterdams Familieweekend
weekend rotterdam

Schitterende optie om te overnachten

Na een dagje in de stad, kan je overnachten in Center Parcs Port Zélande. Een verblijf met pit.
alt

Center Parcs Port Zélande

Port Zélande is een verblijf met diverse accommodaties; cottages, appartementen en zelfs lodgetenten. We kunnen alvast verraden dat al onze cottages ideaal zijn om uit te waaien aan de zee. Er zijn Comfort, Premium en VIP cottages voor 2 tot 12 personen. 

Er is zelfs ook een Premium Kindercottage! Je kinderen zal je alvast niet meer hoeven te overtuigen om naar Center Parcs te komen. Toegankelijkheid voor iedereen is een belangrijke waarde voor ons. Roelstoelgebruikers kunnen met gemak gebruik maken van onze cottages. 

Speciaal voor families, bieden we premium appartementen aan. Ze zijn uitgerust met al het comfort dat nodig is om een geweldige verblijfplek aan te bieden. 

Kom je voor een dagje naar het park? Dan hebben we een heleboel activiteiten en mogelijkheden voor jou in de aanbieding. Met het gezin, de kids of als koppel. Alles is mogelijk. Het is mogelijk om er wat lekkers te eten, wat te shoppen, shows te bekijken of andere leuke activiteiten voor jong en oud. De moeite, al zeggen we het zelf! Ontdek het vooral zelf.

Voor ouders zijn er genoeg andere activiteiten om je ondertussen mee bezig te houden, zoals zwemmen in de Aqua Mundo zwembad. Een subtropisch zwemparadijs voor waterraten en zwemliefhebbers. 

Dat is zeker niet alles. Ook is het mogelijk om fijn te gaan fietsen, kitesurfen, waterfietsen, het park met een segway te verkennen of helemaal uit de bol te gaan met een Laser Battle. Geschikt voor alle leeftijden. 

Zin om de omgeving rond het park meer te ontdekken? Geen probleem. Je kan het Boemeltreintje nemen dat aan de receptie van het park vertrekt. Of een boot huren voor een heerlijke dagtocht op het water. Om een hapje te eten, ben je hier ook in de ideale omgeving. Lekkere restaurantjes en cafés zijn er genoeg. Je hoge verwachtingen zullen hier zeker ingelost worden.

Je ziet het, Port Zélande biedt vooral sport-, strand-, water- en kidsactiviteiten aan. Het belooft de moeite te worden. Zien wij je samen met de kids dit weekend aan het strand?
Zie meer
Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert