€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Creatieve herfstactiviteiten om samen met je dierbaren te doen

Activiteiten en Entertainment - Laatst gewijzigd op 04 Oct. 2023

Creatieve herfstactiviteiten om samen met je dierbaren te doen

Ben je op zoek naar leuke en creatieve herfstactiviteiten om samen met je dierbaren te doen? In deze blog delen we 4 inspireerde knutselprojecten die je kunt maken met materialen uit de natuur. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van dit kleurrijke seizoen!

 

Zelfgemaakte kaarshouder - Een sfeervolle toevoeging aan je herfstdecoratie

Voeg een vleugje gezelligheid toe aan je herfstdecoratie met dit eenvoudige knutselproject. Maak je eigen unieke kaarshouder met herfstbladeren en dennenappels. Verzamel materialen tijdens een herfstwandeling en gebruik ze om je kaarshouder te versieren. Lees hier de volledige blog om een zelfgemaakte kaarshouder te maken.

Zelfgemaakte lantaarn - Creëer een magische sfeer in de herfstavonden

Maak je eigen lantaarn met behulp van herfstbladeren. Geniet van de betoverende gloed van kaarslicht in de herfstavonden. Ontdek hoe je met eenvoudige materialen een prachtige lantaarn kunt maken en je buitenruimte kunt transformeren in een magische plek. Benieuwd naar de herfstactiviteit voor thuis? Lees hier de volledige blog voor stapsgewijze instructies en creatieve variaties om een zelfgemaakte lantaarn te maken.

Zelfgemaakte windgong - Breng de herfstbries tot leven met muziek

Maak je eigen windgong met natuurlijke materialen zoals takjes, kastanjes en schelpen en laat de herfstbries muziek maken. Ontdek hoe je een unieke, zelfgemaakte windgong kunt maken en je buitenruimte kunt verrijken met dit creatieve knutselproject voor thuis.

Natuurketting - Draag met trots een stukje van de herfst

Maak je eigen natuurketting met gedroogde bloemen, bladeren en andere natuurlijke schatten. Ontwerp een bijzondere natuursieraad die jouw eigen stijl weergeeft en draag een vleugje herfst altijd met je mee. Ontdek hoe je deze prachtige natuurketting kunt maken.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert