Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Park Eifel

Eén groot wandelparadijs

Terug in de lijst
  • Eifel Tourismus
    Kalvarienbergstraße 1
    D-54595 Prüm
  • Het hele jaar geopend.
  • +49 6551 96560
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Een insidertip voor geoefende wandelaars: de Geschichtsstrasse, van Kelberg naar Uersfeld. U loopt door het park naar beneden.
Let onderweg goed op de verhalen op de rotsen. U komt in een bos terecht bij een klein groen meertje. Daar werden eeuwen geleden misdadigers terechtgesteld en verdronken!
De tocht vormt geen ronde. Bij het eindpunt gekomen, loopt u dezelfde 13 km terug.
Duivelsvallei
U kunt al wandelend kennismaken met de Duivelsvallei. Miljoenen jaren geleden ontstonden er door het natuurgeweld uiterst bizarre rotsformaties.

Google Map

Park Eifel - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.