Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

FAQ Picture
Mijn verblijf voorbereidenMijn verblijf

Mijn verblijf

Welke documenten heb ik nodig voor het inchecken?

Met een e-ticket kun je sneller inchecken! Via "My Center Parcs" of de Center Parcs app kan je online inchecken, vul het formulier in om jouw e-ticket (QR-code) te generen en toon deze bij aankomst op jouw telefoon. Je e-ticket is beschikbaar zodra je je verblijf volledig hebt betaald en de gegevens van je medereizigers hebt ingevuld. Dit kan 10 dagen voor jouw verblijf bij Center Parcs en 30 dagen voor jouw verblijf bij Villages Nature® Paris.


Online inchecken is verplicht om je aankomst te vergemakkelijken. Als je dit nog niet hebt kunnen doen zullen onze teams je verwelkomen en je verder helpen.

Hoe laat kan ik inchecken?

Je kunt vanaf 16.00 uur inchecken in de Nederlandse, Duitse en Franse parken. Voor de parken in België kun je inchecken vanaf 15.00 uur.

Op de dag van aankomst kun je vanaf 10 uur terecht op het park om te genieten van het park en al onze activiteiten. Geen zorgen, de receptie is 24 uur per dag open om je te verwelkomen en je polsbandjes of sleutels te overhandigen. 

Vergeet niet om een geschatte aankomsttijd in te voeren wanneer je incheckt via onze My Center Parcs app, om tijd te besparen bij de ingang van het park en zo snel mogelijk van jouw verblijf te genieten. Je kan online inchecken vanaf 10 dagen voor aankomst.

Op sommige parken is het mogelijk om de optie "Early Check-in" aan te vinken tijdens de "Services" stap voordat je je reservering bevestigd. Hierdoor krijg je toegang tot de cottage vanaf 13.00 uur op de dag van aankomst. Deze optie is alleen beschikbaar op de website of via ons call center wanneer je jouw reservering maakt. Het is niet beschikbaar op de My Center Parcs app.

Waar vind ik informatie over de Aqua Mundo?

Toegang en openingstijden:
De Aqua Mundo (voor park Villages Nature® Paris: Aqualagon en voor Terhills Resort: Aqua Garden) is een zwemparadijs bestaande uit meerdere binnen-en buitenbaden, een golfslagbad, bubbelbaden, kinder-doe-bad, Water Playhouse, wildwaterbaan en verschillende glijbanen voor jong en oud. Onbeperkte toegang is inbegrepen bij elk verblijf of als je een dagkaart hebt gekocht en het is het hele jaar door geopend*! Je hoeft niet te reserveren om toegang te krijgen. 

*Uitgezonderd in het geval van totale of gedeeltelijke sluitingen. Je kunt deze tijden terugvinden in de Center Parcs App. 

Veiligheidsregels voor kinderen:
- Kinderen onder de 12 jaar moeten worden begeleid door een volwassene en blijven onder de verantwoordelijkheid van de volwassene: volwassenen moeten dus te allen tijde toezicht houden op deze kinderen. 
- Kinderen die niet kunnen zwemmen moeten een zwemvestdragen. Zwemvesten voor kinderen van 1 tot 12 jaar zijn gratis beschikbaar.
- In de kleedkamers en bij de zwembaden van de Aqua Mundo zijn babyboxen aanwezig om baby's even te laten rusten: ze moeten echter te allen tijde onder toezicht van een volwassene blijven. 

Wat te dragen in de Aqua Mundo?
Alle soorten zwemkleding zijn toegestaan (shorts, slips, een-of tweedelige zwemkleding, burkini, etc) en je hoeft geen badmuts te dragen. 

Is er een leeftijdsgrens om toegang te krijgen tot de Aqua Mundo?
Er is geen leeftijdsgrens want er zijn zwembaden voor alle leeftijden: van het kinder-doe-bad tot het golfslagbad!
Voor de glijbanen wordt bij de ingang een minimum lengte aangegeven. Sommige activiteiten kunnen ook worden afgeraden voor bijvoorbeeld zwangere vrouwen of mensen met hartproblemen: respecteer daarom deze instructies.

Is de Aqua Mundo geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit?
Ja, deze zwemzones zijn aangepast voor personen met een beperkte mobiliteit met kleedkamers en bredere ingangen. Bovendien beschikken alle parken over een helling om in het water te komen en over aangepaste stoelen (je moet dit bij de receptie aangeven zodat je bij de kleedkamer van stoel kunt wisselen). Een aangepaste stoel is niet beschikbaar in Park De Haan (BE). Er is altijd toegang tot ten minste één overdekt zwembad en een zitgedeelte.

Welke activiteiten zijn beschikbaar tegen betaling?
Je kunt ook profiteren van betaalde activiteiten voor jong en oud, zoals babyzwemlessen, sportlessen (aquagym, aquabike) etc. Je kunt deze activiteiten vooraf boeken via je persoonlijke My Center Parcs. 

Is het  mogelijk om te lunchen in de Aqua Mundo?
Ja, je kunt genieten van een lunch in de tropische sfeer: we hebben salades, sandwiches, snacks, Ciabatta's, desserts, drankjes, etc. Het is echter verboden om eigen eten mee te nemen voor een picknick in de Aqua Mundo. 
Vanaf/tot hoe laat kan ik op de dag van aankomst en vertrek van de faciliteiten gebruikmaken?

Je kunt een hele dag bij Center Parcs genieten, zelfs voordat je cottage beschikbaar is of nadat je de cottage hebt verlaten: je mag vanaf 10.00 uur op de dag van aankomst van alle faciliteiten in het park gebruikmaken, tenzij het park tijdelijk is gesloten voor de aanvang van je verblijf. Op de dag van vertrek vragen we je je cottage voor 10.00 uur te verlaten voor de schoonmaak, maar je mag de rest van de dag nog genieten van de faciliteiten in het park, tenzij het park tijdelijk is gesloten na het eind van je verblijf.

Let op: lever bij het uitchecken je digitale armband nog niet in, deze heb je nodig voor de toegang tot de Aqua Mundo.

Waar kan ik tijdens mijn verblijf gratis parkeren?

Houd er rekening mee dat auto's en andere gemotoriseerde voertuigen officieel in de parken zijn verboden. Hierop wordt alleen een uitzondering gemaakt voor het laden en lossen van bagage op de dag van aankomst en vertrek. Er is bij de ingang van het park gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor alle gasten van Center Parcs.

Mensen met een lichamelijke beperking mogen echter op vertoon van hun gehandicaptenparkeerkaart hun auto voor hun cottage parkeren. Dit geldt ook voor personen met een tijdelijke lichamelijke beperking. Deze uitzondering wordt bij aankomst in het park toegekend.

Parkeren daggasten
Daggasten kunnen bij de ingang van het park betaald parkeren. De prijs verschilt per park:
• Voor de parken in Nederland: €6,- per dag, behalve voor De Eemhof (€7,50 per dag).
• Voor de parken in België:  €6,- per dag. 
• Voor de parken in Duitsland: gratis, behalve voor Park Bostalsee (€4,- per dag) en Bispinger Heide (€5,- per dag).
• Voor de parken in Frankrijk: €5,- per dag, behalve voor Le Lac d'Ailette (€8,- per dag) en Villages Nature® Paris (€10,- per dag).

Is er in de parken gratis Wi-Fi beschikbaar?

Goed nieuws! In onze parken kun je genieten van gratis Wi-Fi.

Hoe kan ik arrangementen, activiteiten en services in het park boeken?

Arrangementen, activiteiten en services kunnen worden geboekt bij de receptie of het informatiepunt van het park.

Services en activiteiten kunnen ook worden geboekt in je persoonlijke omgeving in Mijn Center Parcs en in de Center Parcs-app. Activiteiten kunnen ter plaatse ook in de kiosk worden geboekt.

Ontdek de app en Mijn Center Parcs

In welke parken ontvang ik een digitale armband en waar kan ik die voor gebruiken?

In Het Heijderbos, Park Zandvoort, De Eemhof, De Kempervennen, De Huttenheugte, Het Meerdal (vanaf 24-06), Erperheide (B), Terhills Resort (B), Park De Haan (B), Park Allgäu (D), Bispinger Heide (D), Park Hochsauerland (D), Le Lac d'Ailette (F), Les Trois Forêts (F), Villages Nature® Paris (F), Les Bois-Francs (F) en Le Bois aux Daims (F) ontvang je bij aankomst in het park een digitale armband. Met deze armband heb je toegang tot jouw accommodatie, de Aqua Mundo en kluisjes in de Aqua Mundo. Verder kun je de armband gebruiken voor de digitale vouchers voor arrangementen en activiteiten.

Met wie kan ik contact opnemen als ik een klacht heb tijdens mijn verblijf bij Center Parcs?

Wij vinden het erg jammer dat jouw verblijf niet naar verwachting verloopt. Graag willen wij je verder helpen. Wij vragen je om naar de receptie van het park te gaan om jouw ontevredenheid te melden. Je kan ook gebruikmaken de WhatsApp service die beschikbaar is op al onze parken in Nederland, België en Duitsland (m.u.v. Parc Sandur). Wij doen ons uiterste best om goede herinneringen aan jouw verblijf te creëren.

Met wie kan ik contact opnemen als ik na mijn verblijf een klacht over Center Parcs wil indienen?

Wij vinden het erg jammer dat wij niet aan jouw verwachtingen hebben voldaan. De medewerkers op het park doen hun uiterste best om het de gast het naar hun zin te maken. Toch kan het voorkomen dat je een klacht hebt. Center Parcs streeft naar tevreden gasten die aangename momenten beleven op de parken. Wij willen dan ook graag jouw klacht in behandeling nemen zodat je met een positief gevoel kan terugblikken op jouw verblijf. Wij vragen je om het klachtenformulier in te vullen. Binnen een termijn van 5 dagen ontvang je van ons een reactie.

Zijn er oplaadpunten voor elektrische auto's?

In de volgende parken zijn er oplaadpunten beschikbaar om je elektrische auto op te laden. 

In Nederland:
• De Eemhof (8 stopcontacten)
• Het Heijderbos (6 stopcontacten)
• Park Zandvoort (8 stopcontacten)
• De Kempervennen (9 stopcontacten)
• Port Zélande (6 stopcontacten)
• De Huttenheugte (4 stopcontacten)
• Het Meerdal (4 stopcontacten)
• Limburgse Peel (3 stopcontacten)
• Parc Sandur (6 stopcontacten)

In België:
• Park De Haan (4 stopcontacten)
• Les Ardennes (4 stopcontacten)
• De Vossemeren (4 stopcontacten)
• Erperheide (6 stopcontacten)
• Terhills Resort* (6 stopcontacten)

*Bij Terhills Resort staan Blue Corner-laadpalen. Voor meer informatie, voor en tijdens je verblijf, over de laadpalen, over tarieven etc. surf naar www.bluecorner.be of telefoneer naar +32 (0) 78 481 077.

In Duitsland:
• Park Nordseeküste (4 stopcontacten)
• Bispinger Heide (4 stopcontacten)
• Park Bostalsee (4 stopcontacten)
• Park Eifel (4 stopcontacten)
• Park Allgäu (10 stopcontacten)
• Park Hochsauerland (4 stopcontacten)

In Frankrijk:
• Les Trois Forêts (2 stopcontacten)
• Les Landes de Gascogne (10 stopcontacten)

Hoe laat moet ik uitchecken?

We vragen je vriendelijk om uiterlijk 10.00 uur op maandag t/m zaterdag en uiterlijk 12.00 uur op zondag* je sleutels of digitale armband in te leveren.

*Dit tijdstip kan variëren op zondag. Controleer je boekingsbevestiging om te zien welke tijd voor jou van toepassing is.

Je kan op de dag van vertrek nog steeds genieten van al onze activiteiten en faciliteiten: Aqua Mundo, BALUBA, speeltuinen, restaurants, ...

Wat zijn de huishoudelijke regels?

Om het verblijf in het park voor alle gasten zo aangenaam mogelijk te maken, dienen gasten zich aan de gedragsregels houden die worden vermeld in het huishoudelijk reglement. Je kunt dit bij aankomst bij de receptie opvragen.

Is er een broodjes service beschikbaar?

Ja, Center Parcs biedt een broodjes service aan in onze Nederlandse, Belgische en Duitse parken. Tijdens een verblijf in een VIP cottage worden de versgebakken broodjes dagelijks aan de deur van jouw cottage bezorgd tussen 7.00 uur en 9.00 uur.
Beheer mijn boekingReserveren en betalenVragen omtrent Terhills ResortVerzekeringMy Center Parcs account
Terug

Zoek

Geen resultaten gevonden

Terug