€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

FAQ Picture
Mijn verblijf voorbereidenMijn verblijf

Mijn verblijf

Hoe laat moet ik uitchecken?

We vragen je vriendelijk om uiterlijk om 10.00 uur je cottage te verlaten op maandag t/m zaterdag en uiterlijk om 12.00 uur op zondag*. 

Je kan op de dag van vertrek nog steeds genieten van al onze activiteiten en faciliteiten: Aqua Mundo, BALUBA, speeltuinen, restaurants, etc. Lever bij het verlaten van het park je sleutels of digitale armband in.

*Dit tijdstip kan variëren op zondag. Controleer je boekingsbevestiging om te zien welke tijd voor jou van toepassing is.

Waar kan ik tijdens mijn verblijf gratis parkeren?

Voor alle parken (behalve Les Landes de Gascogne) - gratis parking:
• Houd er rekening mee dat auto's en andere gemotoriseerde voertuigen officieel in de parken zijn verboden. Hierop wordt alleen een uitzondering gemaakt voor het laden en lossen van bagage op de dag van aankomst en vertrek. Daarnaast mag je in Parc Sandur één auto naast de cottage plaatsen. Bij de ingang van het park is gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor andere auto's.
• Er is bij de ingang van het park gratis parking beschikbaar voor alle gasten van Center Parcs.
• Uitzondering: Mensen met een lichamelijke beperking mogen echter op vertoon van hun gehandicaptenparkeerkaart hun auto voor hun cottage parkeren. Dit geldt ook voor personen met een tijdelijke lichamelijke beperking. Deze uitzondering wordt bij aankomst in het park toegekend.
•  Als hotelgast in Park Zandvoort (NL) betaal je €10,- per nacht. 

Bijzonderheden voor Les Landes de Gascogne:
• Het park is 100% autovrij om je een unieke Center Parcs ervaring te laten beleven, waar de natuur centraal staat: bezoekers moeten daarom bij aankomst hun auto achterlaten op een parkeerplaats buiten het park.
• Het aantal toegestane voertuigen hangt af van de capaciteit van jouw cottage (bijvoorbeeld voor een cottage van 4 personen = 1 auto, 6 personen = 2 auto's, 8 personen (of meer) = 3 auto's). Het is mogelijk om met meer auto's te komen, maar hiervoor moet bij aankomst een toeslag worden betaald.
• Er worden je verschillende oplossingen aangeboden om je bagage naar je cottage te brengen: karretjes, levering van je bagage aan je cottage of de mogelijkheid om een e-car te huren.

Parking daggasten:
Daggasten kunnen bij de ingang van het park betaald parkeren. De prijs verschilt per park:
• Voor de parken in Nederland: €6,- per dag, behalve voor De Eemhof & Park Zandvoort (€7,50 per dag).
• Voor de parken in België:  €6,- per dag. 
• Voor de parken in Duitsland: gratis, behalve voor Park Bostalsee (€5,- per dag) en Bispinger Heide (€4,- per dag).
• Voor de parken in Frankrijk: €7,- per dag, behalve voor Le Lac d'Ailette (€8,- per dag) en Villages Nature Paris (€10,- per dag).

Wat zijn de huishoudelijke regels?

Om het verblijf in het park voor alle gasten zo aangenaam mogelijk te maken, dienen gasten zich aan de gedragsregels houden die worden vermeld in het huishoudelijk reglement. Je kunt dit bij aankomst bij de receptie opvragen.

Welke documenten heb ik nodig voor het inchecken?

Met een e-ticket kun je sneller inchecken! Via "My Center Parcs" of de Center Parcs app kan je online inchecken, vul het formulier in om jouw e-ticket (QR-code) te genereren en toon deze bij aankomst op jouw telefoon. Je e-ticket is beschikbaar zodra je je verblijf volledig hebt betaald en de gegevens van je medereizigers hebt ingevuld. Dit kan 10 dagen voor jouw verblijf bij Center Parcs en 30 dagen voor jouw verblijf bij Villages Nature Paris.


Online inchecken is verplicht om je aankomst te vergemakkelijken. Als je dit nog niet hebt kunnen doen zullen onze teams je verwelkomen en je verder helpen.

Is er vuurwerk op oudejaarsavond?

Om de natuur te beschermen heeft Center Parcs besloten om al onze parken vuurwerkvrij te maken. Er zullen geen vuurwerkshows plaatsvinden en ook vuurwerk dat zelf is meegenomen is niet toegestaan in onze parken. Echter kunnen wij niet garanderen dat er ook daadwerkelijk geen vuurwerk te zien is tijdens je verblijf.

Is er in de parken gratis Wi-Fi beschikbaar?

Goed nieuws! In onze parken kun je genieten van gratis Wi-Fi.

Hoe kan ik arrangementen, activiteiten en services in het park boeken?

Arrangementen, activiteiten en services kunnen worden geboekt bij de receptie of het informatiepunt van het park.

Services en activiteiten kunnen ook worden geboekt in je persoonlijke omgeving in My Center Parcs en in de Center Parcs-app. Activiteiten kunnen ter plaatse ook in de kiosk worden geboekt.

Ontdek de app en My Center Parcs

Hoe laat kan ik inchecken?

Je kunt vanaf 16.00 uur inchecken in de Nederlandse, Duitse en Franse parken. Voor de parken in België kun je inchecken vanaf 15.00 uur.

Op de dag van aankomst kun je vanaf 10 uur terecht op het park om te genieten van het park en al onze activiteiten. Geen zorgen, de receptie is 24 uur per dag open om je te verwelkomen en je polsbandjes of sleutels te overhandigen. 

Vergeet niet om een geschatte aankomsttijd in te voeren wanneer je incheckt via onze My Center Parcs app, om tijd te besparen bij de ingang van het park en zo snel mogelijk van jouw verblijf te genieten. Je kan online inchecken vanaf 10 dagen voor aankomst.

Op sommige parken is het mogelijk om de optie "Early Check-in" aan te vinken tijdens de "Services" stap voordat je je reservering bevestigd. Hierdoor krijg je toegang tot de cottage vanaf 13.00 uur op de dag van aankomst. Deze optie is alleen beschikbaar op de website of via ons call center wanneer je jouw reservering maakt. Het is niet beschikbaar op de My Center Parcs app.

Waar vind ik informatie over de Aqua Mundo?

Toegang en openingstijden:
De Aqua Mundo (voor Terhills Resort: Aqua Garden) is een zwemparadijs bestaande uit meerdere binnen-en buitenbaden, een golfslagbad, bubbelbaden, kinder-doe-bad, Water Playhouse, wildwaterbaan en verschillende glijbanen voor jong en oud. Onbeperkte toegang is inbegrepen bij elk verblijf of als je een dagkaart hebt gekocht en het is het hele jaar door geopend*! Je hoeft niet te reserveren om toegang te krijgen. 

*Uitgezonderd in het geval van totale of gedeeltelijke sluitingen. Je kunt deze tijden terugvinden in de Center Parcs App. 

Veiligheidsregels voor kinderen:
- Kinderen onder de 13 jaar moeten worden begeleid door een volwassene en blijven onder de verantwoordelijkheid van de volwassene: volwassenen moeten dus te allen tijde toezicht houden op deze kinderen. 
- Kinderen die niet kunnen zwemmen moeten een zwemvest dragen. Zwemvesten voor kinderen van 1 tot 12 jaar zijn gratis beschikbaar.
- In de kleedkamers en bij de zwembaden van de Aqua Mundo zijn babyboxen aanwezig om baby's even te laten rusten: ze moeten echter te allen tijde onder toezicht van een volwassene blijven. 

Wat te dragen in de Aqua Mundo?
Alle soorten zwemkleding zijn toegestaan (shorts, slips, een-of tweedelige zwemkleding, burkini, etc) en je hoeft geen badmuts te dragen. 

Is er een leeftijdsgrens om toegang te krijgen tot de Aqua Mundo?
Er is geen leeftijdsgrens want er zijn zwembaden voor alle leeftijden: van het kinder-doe-bad tot het golfslagbad!
Voor de glijbanen wordt bij de ingang een minimum lengte aangegeven. Sommige activiteiten kunnen ook worden afgeraden voor bijvoorbeeld zwangere vrouwen of mensen met hartproblemen: respecteer daarom deze instructies.

Is de Aqua Mundo geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit?
Ja, deze zwemzones zijn aangepast voor personen met een beperkte mobiliteit met kleedkamers en bredere ingangen. Bovendien beschikken alle parken over een helling om in het water te komen en over aangepaste stoelen (je moet dit bij de receptie aangeven zodat je bij de kleedkamer van stoel kunt wisselen). Een aangepaste stoel is niet beschikbaar in Park De Haan (BE). Er is altijd toegang tot ten minste één overdekt zwembad en een zitgedeelte.

Welke activiteiten zijn beschikbaar tegen betaling?
Je kunt ook profiteren van betaalde activiteiten voor jong en oud, zoals babyzwemlessen, sportlessen (aquagym, aquabike) etc. Je kunt deze activiteiten vooraf boeken via je persoonlijke My Center Parcs. 

Is het  mogelijk om te lunchen in de Aqua Mundo?
Ja, je kunt genieten van een lunch in de tropische sfeer: we hebben salades, sandwiches, snacks, Ciabatta's, desserts, drankjes, etc. Het is echter verboden om eigen eten mee te nemen voor een picknick in de Aqua Mundo. 
Is er een broodjes service beschikbaar?

Ja, Center Parcs biedt verschillende cottage delivery ontbijtpakketten aan in onze Nederlandse, Belgische en Duitse parken (m.u.v. Terhills Resort en Park Nordseeküste). Dit is een compleet ontbijt pakket, geleverd aan de cottage. Je kunt dit arrangement eenvoudig bijboeken wanneer je jouw accommodatie boekt.

Sinds 6 februari 2024 is de gratis broodjes service niet meer inbegrepen bij de VIP cottages.

In welke parken ontvang ik een digitale armband en waar kan ik die voor gebruiken?

In Het Heijderbos, Park Zandvoort, De Eemhof, De Kempervennen, De Huttenheugte, Het Meerdal, Limburgse Peel, Erperheide (B), Terhills Resort (B), Park De Haan (B), De Vossemeren (B), Park Allgäu (D), Bispinger Heide (D), Park Hochsauerland (D), Park Nordseeküste (D), Park Eifel (D), Le Lac d'Ailette (F), Les Trois Forêts (F), Villages Nature Paris (F), Les Bois-Francs (F), Les Landes de Gascogne (F) en Le Bois aux Daims (F) ontvang je bij aankomst in het park een digitale armband. Met deze armband heb je toegang tot jouw accommodatie, de Aqua Mundo en kluisjes in de Aqua Mundo. Verder kun je de armband gebruiken voor de digitale vouchers voor arrangementen en activiteiten.

Met wie kan ik contact opnemen als ik een klacht heb tijdens mijn verblijf bij Center Parcs?

Wij vinden het erg jammer dat jouw verblijf niet naar verwachting verloopt. Graag willen wij je verder helpen. Wij vragen je om naar de receptie van het park te gaan om jouw ontevredenheid te melden. Je kan ook gebruikmaken van de WhatsApp service die beschikbaar is op al onze parken in Nederland, België en Duitsland (m.u.v. Parc Sandur). Wij doen ons uiterste best om goede herinneringen aan jouw verblijf te creëren.

Vanaf/tot hoe laat kan ik op de dag van aankomst en vertrek van de faciliteiten gebruikmaken?

Je kunt een hele dag bij Center Parcs genieten, zelfs voordat je cottage beschikbaar is of nadat je de cottage hebt verlaten: je mag vanaf 10.00 uur op de dag van aankomst van alle faciliteiten in het park gebruikmaken, tenzij het park tijdelijk is gesloten voor de aanvang van je verblijf. Op de dag van vertrek vragen we je je cottage voor 10.00 uur te verlaten voor de schoonmaak, maar je mag de rest van de dag nog genieten van de faciliteiten in het park, tenzij het park tijdelijk is gesloten na het eind van je verblijf.

Let op: lever bij het uitchecken je digitale armband nog niet in, deze heb je nodig voor de toegang tot de Aqua Mundo.

Met wie kan ik contact opnemen als ik na mijn verblijf een klacht over Center Parcs wil indienen?

Wij vinden het erg jammer dat wij niet aan jouw verwachtingen hebben voldaan. De medewerkers op het park doen hun uiterste best om het de gast het naar hun zin te maken. Toch kan het voorkomen dat je een klacht hebt. Center Parcs streeft naar tevreden gasten die aangename momenten beleven op de parken. Wij willen dan ook graag jouw klacht in behandeling nemen zodat je met een positief gevoel kan terugblikken op jouw verblijf. Wij vragen je om het klachtenformulier in te vullen. Binnen een termijn van 5 dagen ontvang je van ons een reactie.

Zijn er oplaadpunten voor elektrische auto's?

In de volgende parken zijn er oplaadpunten beschikbaar om je elektrische auto op te laden. 

In Nederland:
• De Eemhof (24 stopcontacten) / Marina De Eemhof (6 stopcontacten)
• Het Heijderbos (32 stopcontacten)
• Park Zandvoort (8 stopcontacten) / Zandvoort hotel (4 stopcontacten)
• De Kempervennen (44 stopcontacten)
• Port Zélande (16 stopcontacten)
• De Huttenheugte (14 stopcontacten)
• Het Meerdal (8 stopcontacten)
• Limburgse Peel (6 stopcontacten)
• Parc Sandur (6 stopcontacten)

In België:
• Park De Haan (8 stopcontacten)
• Les Ardennes (6 stopcontacten)
• De Vossemeren (24 stopcontacten)
• Erperheide (6 stopcontacten)
• Terhills Resort* (22 stopcontacten)

*Bij Terhills Resort staan Optiload-laadpalen. Voor meer informatie, voor en tijdens je verblijf, over de laadpalen, over tarieven etc. surf naar https://optiloadenergy.eu/ of telefoneer naar +32 (0) 3 369 12 50. Je kunt steeds op de app van je e-mobility service provider checken of je kunt laden bij de oplaadpunten van Terhills Resort. Denk eraan om je laadpas te activeren voor gebruik in het buitenland indien je niet in België woonachtig bent!

In Duitsland:
• Park Nordseeküste (4 stopcontacten)
• Bispinger Heide (4 stopcontacten)
• Park Bostalsee (8 stopcontacten)
• Park Eifel (4 stopcontacten)
• Park Allgäu (10 stopcontacten)
• Park Hochsauerland (4 stopcontacten)

In Frankrijk:
• Les Trois Forêts (2 stopcontacten)
• Les Landes de Gascogne (10 stopcontacten)

Hoe reserveer ik een fiets of mountainbike?

Je kunt een fiets of mountainbike reserveren om over het park te rijden. Je kunt dit direct doen wanneer je je cottage boekt op de website (bij het onderdeel “Voorkeursligging en verblijfsopties” van je boeking). 

Je kunt ze ook reserveren via My Center Parcs of de Center Parcs app. De prijzen variëren afhankelijk van het vervoersmiddel dat je kiest en de huurperiode.

Als je ter plaatse wilt reserveren, kun je dit rechtstreeks doen in het park bij het Cycle Center. Je kunt ook je eigen fiets meenemen als je dat wilt. 

Het is belangrijk om te weten dat het dragen van een fietshelm voor kinderen tot 12 jaar in Frankrijk verplicht is en sterk wordt geadviseerd voor onze parken in Nederland, België en Duitsland. Helmen zijn verkrijgbaar bij het Cycle Center (huur of koop), maar om beschikbaarheid te garanderen adviseren wij om eigen helm(en) mee te nemen.

Hoe maak ik gebruik van mijn Activity Credit van de Vroegboekkorting?

Voor alle reserveringen met de Vroegboekkorting die na 16 april 2024 worden gemaakt, profiteer je van een "Activity Credit" t.w.v. €30 voor cottages tot 6 personen en €45 voor cottages vanaf 7 personen. Deze Activity Credit is tijdens je verblijf te gebruiken. 

De Activity Credit is geldig voor al onze parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk (m.u.v. Terhills Resort). 
Van een uitgebreid aanbod aan binnen-en buitenactiviteiten tot avontuurlijke fietstochten. Je verblijf wordt gegarandeerd onvergetelijk!
Alle activiteiten zijn inbegrepen, behalve de Deep Nature® Spa, Gametown en restaurants. 

Hoe gebruik je het? 
Bij aankomst in het park wordt het bedrag op je digitale armband geladen en kun je het gebruiken bij de receptie of bij de kiosk (uitgezonderd Les Hauts de Bruyères, Parc Sandur en Port Zélande die nog geen digitale armbanden hebben. Daarom kun je in deze parken je tegoed alleen bij de receptie gebruiken). 
- Alle aangeboden activiteiten verschillen per park en zijn aan veranderingen onderhevig. 
- Activity Credit kan niet ingewisseld worden voor geld en er wordt geen restitutie gegeven wanneer het Activity Credit niet geheel opgemaakt wordt. 
- Activity Credit zijn voor persoonlijk gebruik en kunnen niet worden overgedragen. 
- Activity Credit is alleen geldig gedurende het geboekte verblijf.
Beheer mijn boekingReserveren en betalenVragen omtrent Terhills ResortVerzekeringMy Center Parcs account
Terug

Zoek

Geen resultaten gevonden

Terug