Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

FAQ Picture
Mijn verblijf voorbereiden

Mijn verblijf voorbereiden

Welke services en activiteiten zijn bij mijn verblijf bij Center Parcs inbegrepen?

Wanneer je een cottage boekt, zijn veel extra's automatisch bij de huurprijs inbegrepen:

• Onbezorgd genieten in een veilige omgeving
• Flexibel en kosteloos omboeken
• De meest uiteenlopende bestemmingen, dicht bij huis
• Compleet ingerichte accommodaties, midden in de natuur
• Zwemparadijs Aqua Mundo
• Binnen en buiten speelwerelden
• Eindschoonmaak, gebruik van water en elektriciteit

Ontdek wat er altijd inbegrepen is bij Center Parcs

Hoe boek ik activiteiten?

Wanneer je via de website of telefonisch boekt, kun je direct services en arrangementen aan je boeking toevoegen. Nadat je hebt geboekt, kun je vanaf zes weken voor je verblijf, op elk gewenst moment activiteiten en services boeken in je persoonlijke omgeving in Mijn Center Parcs (of in Mijn VillagesNature voor Villages Nature® Paris) of in de Center Parcs-app. Gedurende je verblijf kun je je activiteiten en services boeken bij de informatiedesk & kiosk, in Mijn Center Parcs of in de Center Parcs-app (of de Village Nature® Paris-app wanneer je verblijft in Villages Nature® Paris).

Je kunt ook telefonisch contact opnemen met onze Customer Contact Center via het nummer 010 798 09 80 (gebruikelijke belkosten).

Wat zegt het aantal Birdies over je vakantie?

Hoewel je het fijne Center Parcs-gevoel in al onze parken voelt, heeft elk park zijn eigen unieke karakter vanwege de locatie, de faciliteiten en activiteiten. Dit wordt weergegeven in het aantal Center Parcs Birdies. In de 5-Birdies parken vind je de meest uitgebreide Aqua Mundo, en het meest uitgebreide aanbod aan activiteiten en amusementsprogramma's voor alle leeftijden. Meer info

Wat is een Friend en hoe word ik een Friend?

Een Friend is een trouwe bezoeker die in de afgelopen 36 maanden minstens 3 keer een verblijf in een Center Parcs-park heeft geboekt en betaald en in het park is verbleven (met uitzondering van Terhills Resort en de parken in het Verenigd Koninkrijk). Je hoeft zelf geen stappen te ondernemen om een Friend te worden. Vanaf je derde verblijf binnen 36 maanden profiteer je van allerlei vakantievoordelen.

Om na het inloggen een early check-in of gratis extra kindermeubilair te selecteren, ga je terug naar stap 1 en selecteer je dit onder "services".

Meer info

Met wie moet ik contact opnemen als ik vóór mijn verblijf een klacht over Center Parcs heb?

Center Parcs is er voor jou, ook als je niet tevreden bent over onze diensten vóór jouw verblijf. Indien je het klachtenformulier invult, zoeken wij graag voor jou naar een gepaste oplossing zodat je weer met een positief gevoel uitkijkt naar jouw verblijf.

Mag ik mijn huisdier meebrengen?

Je mag maximaal twee huisdieren meenemen per cottage*. Doordat dit extra schoonmaakwerk met zich meebrengt, wordt er een extra toeslag in rekening gebracht van € 19,50 per weekend of midweek en € 29,50 per week. Er geldt geen toeslag voor huisdieren die in kooien worden gehouden. Huisdieren moeten bij aankomst in het park en tijdens het maken van de reservering worden gemeld. In sommige parken zijn huisdieren niet toegestaan in openbare faciliteiten, hotels, hotelappartementen en bepaalde typen cottages. Hulphonden zijn ten alle tijde welkom in onze cottages, hotels en de Market Dome. Zorg ervoor dat je huisdieren vrij zijn van ongedierte. Honden moeten buiten de cottages worden aangelijnd. De tarieven voor onze Franse parken verschillen van die voor bovenstaande parken. Je kunt deze opvragen wanneer je een boeking maakt.

Bij Villages Nature® Paris mag je je kat of hond meenemen (maximaal 1 huisdier per accommodatie), mits je een geldige vaccinatie tegen rabiës kunt overleggen en tijdens het reserveren een vast tarief betaalt.

In Terhills Resort zijn huisdieren toegestaan in de cottages: 1 huisdier in de 2 persoonscottages en 2 huisdieren in de 4, 6, 8 en 12 persoonscottages. Je kunt een huisdier selecteren tijdens het maken van een boeking.

Meer info

Is het mogelijk om één dag het park te bezoeken, zonder een accommodatie te boeken?

Dat is zeker mogelijk! Meer informatie kun je vinden op de website voor dagbezoeken en op onze pagina voor een dagbezoek aan Villages Nature® Paris of je kunt rechtstreeks contact opnemen met het park waar je naartoe wilt gaat om bijvoorbeeld te zwemmen. De contactgegevens van elk park vind je door op 'route & plattegrond' te klikken op de pagina van het park. Naar de website voor dagbezoeken

Op welke dagen kan ik aankomen?

Voor verblijven van 2 t/m 7 nachten geldt dat je elke dag van de week kunnen aankomen, behalve op zondag. In de schoolvakanties zijn de aankomstdagen beperkter. Je vindt alle mogelijkheden door op onze website te zoeken op aankomstdatum en verblijfsduur. Ontdek alle mogelijkheden

Hoe kan ik een accommodatie boeken voor personen met een beperking?

Voor rolstoelafhankelijke gasten:
De openbare faciliteiten (Market Dome, Aqua Mundo) van onze parken zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel. Daarnaast zijn er cottages voor rolstoelafhankelijke gasten in de volgende parken:

• De Eemhof 
• Port Zélande 
• Park Zandvoort 
• Erperheide (BE)
• De Vossemeren (BE)
• Terhills Resort (BE)
• Park Allgäu (D)
• Bispinger Heide (D)
• Park Bostalsee (D)
• Park Hochsauerland (D)

Op deze pagina vind je meer informatie over rolstoelvriendelijke bungalows.

Voor de Franse parken kun je bij de boeking je voorkeur voor cottages voor mensen met een lichamelijke beperking aangeven.

Voor gasten met overige beperkingen:
Heb je een andere beperking of wil je meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden in onze vakantieparken? Neem dan contact met ons op via ons Customer Contact Center via 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten) of via ons contactformulier. Wij helpen je graag met het zoeken naar de best mogelijke accommodatie voor jouw volgende vakantie.

Meer info over de rolstoeltoegankelijke accommodaties

Kan ik een brochure aanvragen?

Vanaf heden zullen wij geen brochures meer verzenden, maar verwijzen we je graag door naar ons inspirerende Center Parcs Blog. Hier houden we je op de hoogte van onze vernieuwingen, delen we exclusieve foto’s en de leukste tips voor mooie momenten samen.

Naar het blog

Is het mogelijk om met meer personen te komen dan waarvoor we geboekt hebben?

Het aantal opgegeven personen voor de accommodatie die je hebt geboekt, komt overeen met het aantal beschikbare bedden en is het maximumaantal personen dat is toegestaan.

Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om met meer personen in de accommodatie te verblijven. In vakantiehuizen voor 4 of meer personen, kan een kind jonger dan 2 jaar verblijven (met uitzondering van de vakantiehuizen die geen ruimte voor een ledikant hebben, zoals vermeld in de catalogus). Het kind slaapt in het ledikant.

Hoe kan ik mijn adresgegevens wijzigen?

Ben je verhuisd? Wijzig je adresgegevens door in dit formulier "toegang tot uw persoonlijke gegevens" te selecteren en daar aan te geven dat je je gegevens wil wijzigen en en het nieuwe adres in te geven.

Kan ik tickets kopen voor een attractiepark dat zich in de buurt van mijn Center Parcs bevindt?

Dat kan! Je kunt exclusieve meerdaagse toegangskaarten boeken voor Plopsa Indoor in Coevorden of de WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen wanneer je een boeking maakt voor in De Huttenheugte of Parc Sandur. Dit kun je zowel tijdens het boeken van je verblijf als achteraf doen. Je kunt ook je tickets boeken voor de Disneyland®-parken alvorens of tijdens je verblijf in Villages Nature® Paris.

Meer info over tickets voor de Disneyland®-parken

BABY: Welke uitrustingen zijn beschikbaar voor baby's?

De voorzieningen in de cottage: 
Voor de parken in België, Nederland en Duitsland:
- Wij zorgen voor een houten babybedje en een kinderstoel in de cottage. Als je meerdere kinderen hebt, kan je extra uitrusting reserveren bij je boeking (€4.95 per stoel/bedje).
- Reserveer het babydekbedpakket (€9.95 per pakket) bij je boeking of via Mijn Center Parcs.


Voor de parken in Frankrijk:
- Wij zorgen voor een houten kinderbedje en een kinderstoel in de cottage. Als je meerdere kinderen hebt, kun je extra uitrusting reserveren bij je boeking ( €4,95 per stoel/bedje). 
- Vraag bij aankomst naar het beddengoed bij de receptie en het zal gratis worden verstrekt. 

Het is ook mogelijk om een gratis Babyservicepakket te reserveren bij je boeking of via Mijn Center Parcs. Dit pakket bestaat uit een verschoningskussen, babybadje, wipstoel en een buggy (beschikbaar in alle parken behalve De Eemhof, De Kempervennen & Het Heijderbos in Nederland en Les Hauts de Bruyères in Frankrijk). Tegen betaling is het mogelijk om ook een babybox te verkrijgen. Verkrijgbaar in Erperheide, Het Meerdal (NL), De Huttenheugte (NL), Park Nordseeküste (DE), Park Eifel (DE) en alle Franse parken behalve Les Hauts de Bruyères. 

De voorzieningen in het park:
- Om het voor het hele gezin gemakkelijk te maken bieden wij gratis babyvoeding aan in de restaurants, kinderstoelen en verschoningsruimtes.
- In de restaurants zijn ruimtes beschikbaar met magnetrons en flessenwarmers waar babyvoeding kan worden klaargemaakt.
- In de Aqua Mundo hebben we familiekleedkamers, babyparken en kinderstoelen en er worden gratis zwemvesten verstrekt zodat je in alle veiligheid met je baby kunt zwemmen. Meer informatie

Waar vind ik een plattegrond van het park?

Klik hieronder om de interactieve kaarten van de Nederlandse parken te ontdekken:

De Eemhof

De Huttenheugte

De Kempervennen

Het Heijderbos

Het Meerdal

Limburgse Peel

Parc Sandur

Park Zandvoort

Port Zélande

Klik op onze website op het park van je keuze en vervolgens onder de bovenste afbeelding op 'Route & plattegrond'. Onder 'Route & plattegrond' op de pagina van het park, vind je een gedetailleerde plattegrond van het park en de bijbehorende routebeschrijving.

In Mijn Center Parcs of de Center Parcs- of Villages Nature® Paris-app op je mobiel heb je ook toegang tot deze informatie van het park dat je hebt geboekt.

Ontdek de app en Mijn Center Parcs
Mijn verblijfBeheer mijn boekingReserveren en betalenVragen rondom jouw verblijf en het coronavirusVragen omtrent Terhills ResortVerzekering
Terug

Zoek

Geen resultaten gevonden

Terug